Mobil vejeapp

Mobil vejeapp

Vores mobile vejeapp er en avanceret app, hvor både indhold og menustruktur gør det muligt at sætte appen op til mange forskellige typer brug. Den mobile vejeapp kan således håndtere registreringer af vejedata ud fra gummigeder, når mandskabet læsser diverse materialer. Den mobile vejeapp kan også give informationer til medarbejderne på pladsen omkring kontrol af indkomne vejninger og omklassificeringer af vejninger.

Derudover indeholder vores mobile vejeapp også en lang række smarte finesser til bruger- og lokationsstyring, hvilket giver medarbejderne i gummigederne og ude på de forskellige pladser et hurtigere og langt mere målrettet overblik over de materialer og vognmænd, som de skal betjene.

Priserne på vores mobile vejeapp er attraktiv for både en og op til mange brugere.

Alt, hvad du behøver

Alt, hvad du behøver for at afvikle vores mobile vejeapp, er blot en mobil eller tablet, og så kan du gøre det fra en browser. Vejeappen bliver installeret med et ikon, så det er hurtigt at trykke vejeappen frem på din skærm, og så er du egentlig i gang. Sammen med nogle af vores kunder har vi udvalgt en tabletmodel, som kan fås til simkort og til en ganske fornuftig pris. Hos TO-Plus har vi et monteringssæt til gummigeder, så tabletten er nem at betjene. Det vil også være muligt at tilkøbe bonprinter, som kan tilkobles via Bluetooth. Dermed får du mulighed for at udskrive vejekvitteringer til dine kunder.

Funktionalitet i den mobile vejeapp

I vores mobile vejeapp er der mulighed for opslag i kunder, sager og materialer/varer, som dine vejedata kan knyttes sammen med. Der er også mulighed for at registrere både registreringsnummer, chaufførnavn, rekvisitionsnummer og bemærkninger. Selve vægten kan også tastes ind i appen, ligesom der kan laves en automatisk indlæsning.

På deponier er der ofte behov for kontrol af de indvejede materialer, og her er det muligt at få information ud til medarbejderne på pladsen omkring, hvilke indvejninger der skal kontrolleres. Og er der sket en forkert registrering af det faktiske materiale ved indvejning, kan medarbejderen også nemt omklassificere vejningen.

Eget vejeprogram med vejekvittering pr. mail samt råstof-, afgift- og læssegebyr

Vores mobile vejeapp kan integreres til din virksomheds egen ERP-løsning, men det er også muligt at bruge vejeappens eget vejeprogram. Vælger du mobilappens eget vejeprogram, får du adgang til markedets mest avancerede vejeprogram, hvor du får mulighed for at oprette kunder, sager, varer m.m. og trække alle vejedata ud i et regneark til brug i forbindelse med fakturering – såfremt du ikke ønsker at anvende vejeprogrammets eget salgs- eller økonomistyring. Der er også mulighed for at oprette mailadresser på fx kunder og transportører, som derved automatisk kan modtage vejekvitteringer pr. mail.

Der er derudover mulighed for at tilkøbe vores modul til både råstof-, afgift- og læssegebyr samt modul til brug til rapportering til Miljøstyrelsen.

Nogle af vores kunder har valgt at koble læsseappen fra TO-Plus direkte sammen med deres eget ERP-system, så data synkroniseres mellem salgsordrer og den mobile vejedata. Den mobile vejeapp kan i forbindelse med, at kunderne selv skal klare registrering af data manuelt i deres ERP-system, forenkle både papir- og forretningsgangene markant og derved spare dig masser af tid.